Tips til at få glæde af din opslagstavle

En opslagstavle kan være med til at skabe et skønt og personligt udtryk i dit hjem. Derudover kan opslagstavler bruges til en række forskellige ting, så du kan få stor gavn af sådan en tavle i hverdagen. 

Med en opslagstavle kan du blandt andet få et godt overblik og få styr på dine planer og idéer. Ydermere kan du bruge den til at fremvise personlige ting. Her finder du tips, der kan hjælpe dig med at få mest glæde af din opslagstavle i kork eller i et andet materiale.

Sørg for at rydde op på tavlen 

For at det ikke bliver alt for uoverskueligt på din opslagstavle, er det en fordel, at du rydder op på den en gang imellem. Det kan være, at der hænger en madplan fra flere uger siden, som du ikke længere bruger. 

Eller måske hænger der noget, som du skulle huske for lang tid tiden? I så fald er det en god idé, at du fjerner dette, så der bliver mere plads på opslagstavlen til andre ting.

Prøv at skrive korte noter og lister

Hvis du skriver meget lange noter og lister, kan det igen ende med, at du slet ikke kan overskue, hvad der rent faktisk er på opslagstavlen. Er det muligt, bør du kun skrive det mest nødvendige ned, når det kommer til noter og lister til opslagstavlen. 

Placer kuglepen og papir ved tavlen

Sidst men ikke mindst vil det være en stor hjælp for dig, hvis du placerer en kuglepen og papir ved siden af tavlen. Skal du hurtigt skrive noget og hænge det op, behøver du ikke at gå og lede efter papir eller noget at skrive med.