Den store dag

“Til døden os skiller”. Det er en stor sætning, som hører til en stor dag. En dag med smil og glæde, gæster og venner, omtanke og eftertanke. Et bryllup er en stor begivenhed. Det er en af de oplevelser, som du forhåbentlig kun oplever én gang i løbet af livet. Så dagen skal naturligvis være helt som I ønsker den. Måske er du klar til at tænke over, hvordan bordet skal dækkes, hvordan farverteamet skal sammensættes, og måske er du allerede i gang med at kreere invitationerne. Du kan jo allerede nu find designlinjer til brylluppetsinvitationen, så den bliver fin og gennemført.

Gennemført ned til den mindste detalje

Du har sikkert allerede tænkt over, hvordan festen skal holdes. Der skal dækkes borde, købes blomster og udsmykning. Hvis du mangler inspiration, så fortvivl ikke. Der findes utallige ideer til, hvordan du sammensætter netop din oppyntning. Det kan være, at du forestiller dig et tema med alle naturens elementer, grene, blomster og levende lys i en fin harmoni. Det kan også være, at du er til et mere kreativt udtryk, med balloner, farvede stearinlys og farver i alle tænkelige kombinationer. Måske er du til en helt klassisk råhvid og simpel oppyntning, med fine roser og foldede servietter.

Gør det selv på den lette måde

Uanset hvad, så er der en charme forbundet ved at gøre det selv. At bruge dagene op til brylluppet på at pynte smukt op. At sidde måneder inden og lave invitationerne selv med sakse, lim og papir. Og at sidde efter brylluppet og kigge på billederne sammen. Jo mere du er en del af jeres bryllup, jo flere bliver minderne. Så det er bare at komme i gang i god tid, så det bliver, som du ønsker det. Find inspiration til netop dit bryllup, og sammensat det til en stil, som passer til jer.