Bliv synlige i bybilledet

Har I en virksomhed, I gerne vil have flere til at opdage? Der er mange måder, man kan lave reklamerne – spillereglerne inden for marketing er meget fri. Til gengæld er det meget almindeligt, at man får folie på firmabilerne med logo, navn og kontaktinformationer, så I på den måde helt automatisk bliver set. Det er ikke sikkert, det er det, der automatisk skaffer jer et antal nye kunder – men det er det, der gør, at folk har noget at associere jer til.

Klik her, hvis I er interesserede i at få jeres bil folieret, så den bliver akkurat, som I gerne vil have det. Der er stor valgfrihed, når det kommer til foliering af biler, og valgmulighederne er næsten uendelige. Nogle får blot trykt navn og logo helt simpelt på fordøren og bagageklappen, mens andre foretrækker noget, der er lidt mere blikfang og for eksempel giver bilen en alternativ farve eller store mønstre.

Pas godt på bilen

Det er naturligvis vigtigt at vedligeholde sine biler – det gælder både firmabiler og private biler. Derfor kan det for eksempel godt betale sig at få en serviceaftale i hus, så I ved, at der løbende bliver tjekket op på bilens tilstand. Du kan finde en god automekaniker her, som med garanti kan ordne de ting, der skal tjekkes efter på jeres firmabiler.

Det er vigtigt, at de altid er klar til at kunne gennemgå et syn, men der er også altid en risiko for, at der opstår noget, man ikke har kunnet holde igen for – en olieforsyning, der spiller en et puds eller et stenslag, der skal ordnes i forruden. Det er i de tilfælde, det er rart at vide, at man har et værksted, hvor man stoler på mekanikernes færdigheder, så I hurtigst muligt kan have jeres firmabil tilbage på vejene igen – det gør det lidt lettere at arbejde.