Er du frisk på en anderledes drengetur? Lej en VIP-bus

Ikke alle byer kan bryste sig af at have et rigt udbud af barer og værtshuse. Er du ikke så glad for klientellet nede på den lokale bodega, men ønsker en nat med druk og hygge sammen med de nære kammerater, hvad gør du så? Svaret er, at du booker en drengetur med VIP-bus – hvad end vi taler om en større VIP-turistbus eller om en VIP-minibus. Her kan I feste i dynamiske omgivelser – hvilket er et meget fint ord for, at hjulene på bussen kører rundt, rundt, rundt. Hvad byder en VIP-bus på?

Ingen af vennerne behøver være sobre

Nu er det selvfølgelig hverken dig eller dine venner, der sidder bag rattet, så for en gangs skyld kan I alle have en promille på 0,5 eller mere. Du booker slet og ret en bus ved at angive, hvor du rejser til og fra. I samme ombæring fortæller du også, om du søger en enkelttur eller en returrejse. Efter at have bestilt turen med VIP-bus, så gælder det bare om at stå på, når den ankommer, og så feste.

Må du drikke i bussen?

Lej en VIP bus hos busbooking.dk, hvis du ønsker nogle anderledes rammer om en fed aften sammen med drengene. På VIP-busser vil der ofte være salg af øl, så I behøver ikke nødvendigvis stoppe op for at købe friske forsyninger ved nogen døgnkiosk, når jeres sidste flaske er drukket. Vær dog lige obs på, om VIP-bussen tillader, at du og vennerne drikker i den – for dette er ikke nogen selvfølge.

Glem ikke toilettet i VIP-bussen

Husk i øvrigt at vælge en bus med toilet til drengeturen – nærmest intet gør blæren så svag som alkohol, så selvfølgelig skal der være et sted at slippe af med øllet, når det har været kroppen rundt.

Prøv en anderledes drengetur – book en VIP-bus.